Walter van Driel

Walter van Driel heeft ruim 30 jaar ervaring in het geven van (klinisch) onderwijs. Naast het geven van onderwijs is Walter werkzaam in zijn praktijk voor endodontologie in Den Haag.

  • "De inrichting en sfeer in het CIDE zijn zodanig dat ik als docent mijn expertise en vaardigheden op een praktijkgerichte toepasbare wijze kan overbrengen.
    Door de kleinschaligheid en interactie met de cursisten in deze leeromgeving waar het aan niets ontbreekt, merk je dat je het verschil maakt en dat geeft voldoening.
    De veelal jonge tandartsen gaan vervolgens met meer inzicht en zelfvertrouwen de kanaalbehandeling in de eigen praktijk tegemoet."- Walter

Walter van Driel heeft als voormalig docent van de Universiteit van Amsterdam ruim 30 jaar ervaring in het geven van klinisch onderwijs in de endodontologie aan zowel studenten als aan tandartsen. Daarnaast heeft hij vele lezingen verzorgt om specifiek de wetenschap van de endodontologie toepasbaar te maken voor de algemene praktijk. In zijn eigen praktijk functioneert hij als tandarts-endodontoloog volgens de erkenning van de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie (NVvE).Walter's aankomende cursussen

Walter's gegeven cursussen

0
mijn cide

Inloggen

Vul hieronder je emailadres in om in te loggen in Mijn Cide. Hier vind je exclusief cursusmateriaal en kun je (na)praten over jouw cursus(sen). Daarnaast kun je je eenvoudig aanmelden voor nieuwe cursussen.

Error: Graag een correct email adres invullen.

Error: Neem ajb contact op met support@cide.nl.