Over

Het CIDE is een hypermodern cursuscentrum in een van de mooiste wijken van Den Haag. Wij maken theoretische en praktische kennis toegankelijk voor tandartsen en tandarts-specialisten.

Missie

Onze missie: in een besloten leeromgeving Evidence Based Dentistry onderwijzen en de daaraan gerelateerde klinische handelingen uitvoeren met state-of-the-art  technieken en materialen.

Het CIDE

Het CIDE bevindt zich in een sfeervol herenhuis in een van de mooiste wijken van Den Haag.

De practicum ruimte is zo ingericht dat 12 cursisten gemakkelijk in hun eigen unit kunnen werken. Iedere unit is voorzien van een behandelmicroscoop en is volledig uitgerust om alle onderdelen van de tandheelkunde uit te kunnen voeren.

De centrale presentaties en demonstraties zijn vanuit deze units goed te volgen op een breed beeldscherm. Het computer-dataverkeer en het digitale röntgensysteem zijn hypermodern waarbij de individuele privacy van iedere cursist is gewaarborgd.

Ook voor ontspanning en sociaal contact is veel aandacht. In een huiselijke sfeer kan met de docenten en mede-cursisten worden genoten van het eten en drinken. Een fijne gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.

0
mijn cide

Inloggen

Vul hieronder je emailadres in om in te loggen in Mijn Cide. Hier vind je exclusief cursusmateriaal en kun je (na)praten over jouw cursus(sen). Daarnaast kun je je eenvoudig aanmelden voor nieuwe cursussen.

Error: Graag een correct email adres invullen.

Error: Neem ajb contact op met support@cide.nl.