Accomodatie

Het cursuscentrum is verdeeld over twee etages. Op de eerste verdieping bevindt zich de practicum ruimte, op de tweede verdieping de gezellige lunch- en ontspanningsruimte. In de moderne practicum ruimte kunnen 12 cursisten comfortabel plaats nemen.

Het CIDE

Het CIDE bevindt zich in een sfeervol herenhuis in een van de mooiste wijken van Den Haag.

De practicum ruimte is ingericht zodat 12 cursisten gemakkelijk in hun eigen unit kunnen werken. Iedere unit is voorzien van een behandelmicroscoop en is volledig uitgerust om alle onderdelen van de tandheelkunde uit te kunnen voeren.

De centrale presentaties en demonstraties zijn vanuit deze units goed te volgen op een breed beeldscherm. Het computer-dataverkeer en het digitale röntgensysteem zijn hypermodern waarbij de individuele privacy van iedere cursist is gewaarborgd.

Ook voor ontspanning en sociaal contact is veel aandacht. In een huiselijke sfeer kan met de docenten en de mede-cursisten worden genoten van het eten en drinken. Een fijne gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.

Hotels

Misschien vind je het fijn om voorafgaand aan de cursus, of tijdens een 2-daagse cursus, in de buurt te overnachten. Indien gewenst kunnen we je daarin adviseren. Laat het ons gerust weten

Restaurants

Na een cursusdag behoefte aan ontspanning voordat je naar huis gaat? Wij kunnen je adviseren over eetgelegenheden in de buurt.

0
mijn cide

Inloggen

Vul hieronder je emailadres in om in te loggen in Mijn Cide. Hier vind je exclusief cursusmateriaal en kun je (na) praten over jouw cursus(sen). Daarnaast kun je je eenvoudig aanmelden voor nieuwe cursussen.

Error: Graag een correct email adres invullen.

Error: Neem ajb contact op met support@cide.nl.