Accomodatie

Het cursuscentrum is verdeeld over twee etages. Op de eerste verdieping bevindt zich de practicum ruimte, op de tweede verdieping de gezellige lunch- en ontspanningsruimte. In de moderne practicum ruimte kunnen 12 cursisten comfortabel plaats nemen.

Het CIDE

Al 11 jaar is het CIDE een toonaangevend nascholings-instituut waar de tandheelkundige praktijk volledig wordt nagebootst. Je leert van de besten; docenten uit het binnen- en buitenland delen hun expertise én oefenen samen jou de praktische vaardigheden.

Hotels

Misschien vind je het fijn om voorafgaand aan de cursus, of tijdens een 2-daagse cursus, in de buurt te overnachten. Indien gewenst kunnen we je daarbij helpen.

Restaurants

Na een cursusdag heb je wellicht behoefte aan ontspanning voordat je naar huis gaat. Wij adviseren je graag over eetgelegenheden in de buurt.

0
mijn cide

Inloggen

Vul hieronder je emailadres in om in te loggen in Mijn Cide. Hier vind je exclusief cursusmateriaal en kun je (na)praten over jouw cursus(sen). Daarnaast kun je je eenvoudig aanmelden voor nieuwe cursussen.

Error: Graag een correct email adres invullen.

Error: Neem ajb contact op met support@cide.nl.