Contact

Wil jij ook jouw tandheelkundige kennis en kunde vergroten? Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen in ons cursuscentrum. Misschien heb je een vraag. Kijk eerst eens bij de FAQ op deze pagina. Staat je vraag er niet bij? Een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook.

 • Emaildesk@cide.nl
 • LocatieGroot Hertoginnelaan 23
  2517 EB Den Haag
 • Telefoon+31 70 360 74 30
Contact
Contact
Contact

FAQ

 • Hoe is het CIDE te bereiken?

  Auto

  In de omgeving van het CIDE is er voldoende mogelijkheid om je auto te kunnen parkeren. Let op: op de Groot Hertoginnelaan en in de straten in de omgeving moet voor het parkeren worden betaald.

  Openbaar vervoer

  Vanaf het station Den Haag Centraal (CS) stopt tram 16 (richting Statenkwartier) bij de halte Groot Hertoginnelaan, dicht in de buurt van het CIDE.
  Vanaf station Den Haag Hollands Spoor (HS) stoppen tram 11 (richting Scheveningen haven) en 16 (richting Statenkwartier) bij halte Groot Hertoginnelaan, dicht in de buurt van het CIDE.
  Vanaf het "Buitenhof" stopt bus N1 (richting Scheveningen) bij de halte Groot Hertoginnelaan, dicht in de buurt van het CIDE.

  Taxi

  Een taxi vanaf station Den Haag Centraal (CS) of station Hollands Spoor (HS) kost ongeveer 40 euro. Beide ritten duren 15 tot 20 minuten. Let op: tijdens de spits kan dit bedrag hoger liggen.

 • Hoe lang duurt het voordat ik mijn CIDE-toolkit voor de Masterclass ontvang?

  Nadat we je inschrijving hebben ontvangen en de online cursus is betaald zullen we je zo snel als mogelijk de CIDE-toolkit toesturen. Dat doen we per post. Uit ervaring blijkt dat het tot ruim een week kan duren voordat de CIDE-toolkit in je bezit is. 
  Duurt het langer? Neem in dat geval contact met ons op.

 • Ik ontvang geen 'magic link' email. Wat kan ik doen?

  Wat vervelend! Heb je al in je spam/reclame/junk folder gekeken? Zit onze mail daar ook niet in, neem dan even contact op met support@cide.nl. We proberen je zo snel mogelijk te helpen!
 • Ik wil mijn deelname annuleren. Hoe werkt dat?

  Het kan altijd voorkomen dat je onverhoopt niet kan deelnemen aan een cursus.
  Indien je niet kan deelnemen zullen we ons uiterste best doen om jouw vrijgekomen plaats op te vullen. Natuurlijk kan je altijd kosteloos voor een vervanger zorgen. 
  Lukt het niet om je plaats op te vullen dan gelden er annuleringskosten. 

  Kijk voor meer informatie over het annuleren op de pagina Algemene voorwaarden of klik hier

 • Ik zie niet al mijn cursussen in 'Mijn CIDE' cursusoverzicht. Waar zijn ze gebleven?

  Je cursussen zijn gekoppeld aan je emailadres. Het zou kunnen dat je je met twee verschillende emailadressen hebt aangemeld voor cursussen. Neem ajb even contact op met support@cide.nl, dan zorgen we er voor dat je accounts worden samengevoegd.  

 • Kan ik de kennistoets van de online cursus al maken voordat ik de gehele Masterclass heb bekeken?

  Nee, het is de bedoeling dat je eerst de gehele Masterclass bekijkt voordat je de kennistoets maakt. Zo weten we zeker dat je over alle benodigde kennis beschikt die nodig is voor de praktische oefeningen.

 • Kan ik het account voor een online cursus delen met anderen?

  Jouw account is bedoeld om je persoonlijke voortgang bij te houden. Het is niet de bedoeling dat je het account deelt met anderen.

 • Kan ik mijn eigen instrumentarium meenemen?

  Op het CIDE is al het benodigde instrumentarium aanwezig. Het is niet nodig om eigen instrumenten mee te nemen. Misschien vind je het echter fijn om je eigen instrumentarium mee te nemen. Dat is natuurlijk altijd mogelijk.

 • Mijn 'magic link' werkt niet (meer). Wat moet ik doen?

  De 'magic links' die we je sturen om in te loggen, blijven 30 minuten geldig en zijn maar éénmalig te gebruiken. Daarnaast werken ze alleen op het zelfde IP adres als waarmee je de link hebt aangevraagd. Druk op het 'deurslot' in het menu om een nieuwe link aan te vragen.

 • Waar kan ik mijn auto parkeren?

  Op de Groot Hertoginnelaan en in de straten in de omgeving is doorgaans voldoende parkeerplaats. Let op: er geldt betaald parkeren. Op de borden in de desbetreffende straat is informatie te vinden over het parkeren en de kosten ervan.
  Op zaterdag is parkeren gratis op de Waldeck Pyrmontkade.

 • Wat moet ik doen als de CIDE-toolkit met beschadigingen wordt geleverd?

  Het is altijd vervelend als een postpakket beschadigd wordt afgeleverd al komt het gelukkig zelden voor. Neem bij een beschadigde of incomplete CIDE-toolkit contact met ons op en we zorgen dat het snel opgelost wordt.

 • Wat moet ik doen bij een specifieke dieetwens?

  Mocht je een bepaalde dieetwens hebben dan moet je ons dat tijdig laten weten. We zullen ons uiterste best doen om rekening te houden met je dieetwens.

 • Welk hotel bevelen jullie aan?

  In de buurt van het CIDE zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden. Op het internet vindt je daarover veel informatie.
  We kunnen stadshotel Residenz van harte aanbevelen. Het bevindt zich op slechts 5 minuten lopen van het CIDE.

  Stadslogement Residenz
  Sweelinckplein
  2517 XX Den Haag
  www.residenz.nl

0
mijn cide

Inloggen

Vul hieronder je emailadres in om in te loggen in Mijn Cide. Hier vind je exclusief cursusmateriaal en kun je (na)praten over jouw cursus(sen). Daarnaast kun je je eenvoudig aanmelden voor nieuwe cursussen.

Error: Graag een correct email adres invullen.

Error: Neem ajb contact op met support@cide.nl.