Herman Schaefer

Herman Schaefer studeerde in 1981 af aan de Universiteit van Groningen. Herman specialiseerde zich in de Endodontologie aan het ACTA van 1995 t/m 1998. Sinds die tijd is hij werkzaam in zijn eigen praktijk voor Endodontologie in Den Haag.

  • "Het CIDE is een ideale plek om kennis te vergaren en vaardigheden te trainen."- Herman

Herman Schaefer studeerde in 1981 af aan de Universiteit van Groningen. Na zijn dienstplicht bij de Marine te hebben vervult, voerde hij vanaf 1983 een praktijk voor algemene tandheelkunde in Den Haag. Daar ontstond zijn belangstelling voor endodontologie en met name de dentale traumatologie.
Na vele cursussen te hebben gevolgd specialiseerde hij zich in de Endodontologie aan het ACTA van 1995 t/m 1998. Sinds die tijd is hij werkzaam in zijn eigen praktijk voor Endodontologie in Den Haag met als  interessegebied de traumatologie.                                                            

Herman is in meerdere commissies actief binnen de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie. Sinds 2014 is hij betrokken bij de cursussen Endodontie van het CIDE.

Herman's aankomende cursussen

Herman's gegeven cursussen

0
mijn cide

Inloggen

Vul hieronder je emailadres in om in te loggen in Mijn Cide. Hier vind je exclusief cursusmateriaal en kun je (na)praten over jouw cursus(sen). Daarnaast kun je je eenvoudig aanmelden voor nieuwe cursussen.

Error: Graag een correct email adres invullen.

Error: Neem ajb contact op met support@cide.nl.