Michiel de Cleen

Michiel de Cleen studeerde tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Thans voert hij een fulltime endodontische praktijk in Amsterdam. Daarnaast geeft hij lezingen en cursussen in het binnen- en buitenland.

  • "Het CIDE biedt cursisten én cursusgevers alle mogelijkheden voor een inspirerende ervaring. De locatie is top, de faciliteiten zijn super en de sfeer is altijd uitstekend!"- Michiel

Michiel de Cleen (1962) studeerde tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn afstuderen was hij van 1988 tot 1995 (gast)medewerker van de vakgroep Cariologie en Endodontologie van ACTA. Thans voert hij een fulltime endodontische praktijk in Amsterdam. Michiel gaf de afgelopen jaren meer dan honderd lezingen en cursussen in binnen- en buitenland. De laatste tijd ligt daarbij de nadruk op de diagnostiek en behandeling van tandletsels en op endodontische microchirurgie. 

0
mijn cide

Inloggen

Vul hieronder je emailadres in om in te loggen in Mijn Cide. Hier vind je exclusief cursusmateriaal en kun je (na)praten over jouw cursus(sen). Daarnaast kun je je eenvoudig aanmelden voor nieuwe cursussen.

Error: Graag een correct email adres invullen.

Error: Neem ajb contact op met support@cide.nl.