Coen Kuit

Coen Kuit heeft bijna 50 jaar paro-ervaring op de Universiteit, de algemene praktijk en de paro-verwijspraktijk Hij heeft een praktische werkwijze ontwikkelt die een pocketvrije praktijk binnen handbereik brengt. 

  • "Het CIDE biedt de ideale setting om kennis en vaardigheden in balans te brengen"- Coen

Coen Kuit is in 1970 afgestudeerd. Sindsdien heeft hij bijna 50 jaar paro-ervaring op de Universiteit, de algemene praktijk en zijn paro-verwijspraktijk. Door langdurig klinisch onderzoek naar de resultaten van parodontale behandelingen heeft Coen een werkwijze ontwikkelt die het uiteindelijke behandeldoel, het bereiken van een pocketvrije praktijk, binnen handbereik brengt.
Zijn streven was en is om een pocketvrije praktijk op een zo effici├źnt en effectief mogelijke wijze te realiseren. Het kritisch beschouwen en op lange termijn toetsen van de resultaten van je eigen klinisch handelen acht hij daarbij een onmisbaar onderdeel. 
Coen Kuit heeft een aantal artikelen gepubliceerd over de parodontale diagnostiek en -behandeling. 

0
mijn cide

Inloggen

Vul hieronder je emailadres in om in te loggen in Mijn Cide. Hier vind je exclusief cursusmateriaal en kun je (na)praten over jouw cursus(sen). Daarnaast kun je je eenvoudig aanmelden voor nieuwe cursussen.

Error: Graag een correct email adres invullen.

Error: Neem ajb contact op met support@cide.nl.