Marco Gresnigt

Marco Gresnigt is in 2005 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is werkzaam aan de Universiteit van Groningen, deels op het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde. Zijn interesse gaat uit naar de (indirecte) adhesieve tandheelkunde.

  • "Als cursusgever vind ik het heel fijn om aan het CIDE verbonden te zijn omdat de faciliteiten optimaal zijn en de de gastvrijheid ongekend.
    Daarbij denk ik dat het als cursist fijn is om scholing te krijgen in de CIDE setting; zonder dat er commerciële belangen mee spelen."- Marco

Marco Gresnigt is in 2005 cum laude afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen.
In januari 2012 is hij gepromoveerd op de adhesieve bevestiging van facings. 

Op de Universiteit van Groningen is Marco hoofd restauratieve tandheelkunde en biomaterialen, verricht onderzoek op het gebied van de restauratieve/adhesieve tandheelkunde en doceert hij de esthetische en reconstructieve tandheelkunde. 
Hij begeleidt meerdere promovendi en publiceert in internationale tijdschriften. 

Marco is werkzaam op het Centrum voor bijzondere Tandheelkunde in het Martini ziekenhuis in Groningen waar hij restauratieve en esthetische behandelingen uitvoert
met behulp van een operatiemicroscoop.

Hij geeft zowel nationaal als internationaal lezingen en cursussen op het gebied van esthetische en adhesieve tandheelkunde.
Hij is voormalig voorzitter van de internationale Bio-Emulation groep en ambassadeur van SlowDentistry.

Marco's aankomende cursussen

Marco's gegeven cursussen

0
mijn cide

Inloggen

Vul hieronder je emailadres in om in te loggen in Mijn Cide. Hier vind je exclusief cursusmateriaal en kun je (na)praten over jouw cursus(sen). Daarnaast kun je je eenvoudig aanmelden voor nieuwe cursussen.

Error: Graag een correct email adres invullen.

Error: Neem ajb contact op met support@cide.nl.