Jason Smithson

Jason Smithson is in 1995 afgestudeerd aan het Royal Hospital London. Momenteel is hij werkzaam in zijn praktijk in Cornwall, in het zuiden van Engeland. Naast het geven van cursussen richt hij zich op microscope enhanced adhesive dentistry.

  • "CIDE is an amazing educational facility: incredibly well equipped in a beautiful city and run in a relaxed style by a 'husband and wife' team who make it seem like a big family."- Jason

Jason Smithson is in 1995 afgestudeerd aan het Royal Hospital London. Na een aantal jaren te hebben gewerkt in Londen, waar hij zich verdiepte in de oral surgery en de restorative dentistry heeft Jason zich gevestigd in Cornwall. Daar richt hij zich met name op de microscope enhanced adhesive dentistry.

Jason behaalde in 2009 zijn diploma in restorative dentistry aan het Royal College of Surgeons.
Met name de (in)directe composiet restauraties en de minimaal invasieve keramische restauraties hebben zijn interesse. Over beide onderwerpen geeft Jason (inter)nationaal lezingen en hands-on trainingen.

Hij maakt deel uit van de editorial board van de Russian Journal of Esthetic Dentistry en van zijn hand zijn vele artikelen verschenen over adhesieve- en esthetische tandheelkunde. Jason is lid van de Bio Emulation groep, een internationale denktank voor adhesieve tandheelkunde.

0
mijn cide

Inloggen

Vul hieronder je emailadres in om in te loggen in Mijn Cide. Hier vind je exclusief cursusmateriaal en kun je (na)praten over jouw cursus(sen). Daarnaast kun je je eenvoudig aanmelden voor nieuwe cursussen.

Error: Graag een correct email adres invullen.

Error: Neem ajb contact op met support@cide.nl.