Haakon Kuit

Haakon Kuit heeft na zijn afstuderen de opleiding tot parodontoloog voltooid. In zijn eigen praktijk ligt de nadruk op plastische parodontale chirurgie en implantologie. Daarnaast is Haakon werkzaam op het ACTA.

  • "Het CIDE is een fijne plek om les te geven. Hoge kwaliteit, relatief kleine groep cursisten, ideaal!"- Haakon

Haakon Kuit heeft na zijn afstuderen aan het ACTA in 1996 in de algemene praktijk gewerkt, waarbij de nadruk op de parodontologie, implantologie en de prothetiek lag.
Van 1997 tot 2000 volgde hij de Msc opleiding Parodontologie in NIjmegen. Daarnaast volgde Haakon een training Advanced Implantology and Periodontology aan de UCLA in de Verenigde Staten bij Sacha Jovanovic. Hier is zijn interesse voor de parodontale plastische chirurgie ontstaan. Er volgden meerdere stages op dat gebied onder andere bij Marcus Hürzeler in München.

Haakon is sinds 2004 partner in de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Arnhem, waar reconstructieve tandheelkunde met en zonder implantaten centraal staan. 
Eén dag per week is Haakon als klinisch docent verbonden aan het masterprogramma Implantologie aan het ACTA. Daarnaast geeft hij lezingen en klinische cursussen op het gebied van de regeneratieve parodontale chirurgie en de implantologie.

0
mijn cide

Inloggen

Vul hieronder je emailadres in om in te loggen in Mijn Cide. Hier vind je exclusief cursusmateriaal en kun je (na)praten over jouw cursus(sen). Daarnaast kun je je eenvoudig aanmelden voor nieuwe cursussen.

Error: Graag een correct email adres invullen.

Error: Neem ajb contact op met support@cide.nl.