Marleen Peumans

Marleen Peumans studeerde in 1987 af aan de KU Leuven waarna zij de post-graduate opleiding in de adhesieve tandheelkunde volgde.
Marleen is werkzaam als afdelingshoofd restauratieve tandheelkunde aan de Katholieke Universiteit Leuven. 

  • - Marleen

Marleen Peumans studeerde in 1987 af aan de Katholieke Universiteit Leuven waarna zij de post-graduate opleiding tot tandarts-specialiste in de adhesieve tandheelkunde volgde. 
In 1997 promoveerde zij op het onderwerp 'Het klinisch gedrag van veneer restauraties en hun invloed op het parodontium'
.
Haar bijzondere aandacht gaat uit naar het herstel van elementen met adhesieve restauratiematerialen en het klinisch gedrag van deze restauraties. Verschillende nationale en internationale publicaties zijn van haar hand verschenen betreffende veneer restauraties, composietrestauraties in het front als de zijdelingse delen en de levensduur van adhesieve restauraties. Vanaf 2004 is zij full-time werkzaam als hoofddocent op de afdeling restauratieve tandheelkunde (KU-Leuven) en sinds 2018 is zij afdelingshoofd op de afdeling restauratieve tandheelkunde (UZ-Leuven).
Sinds 2012 is zij lid van de GC-restorative board en sinds 2016 is zij lid van de Bio Emulation groep.

0
mijn cide

Inloggen

Vul hieronder je emailadres in om in te loggen in Mijn Cide. Hier vind je exclusief cursusmateriaal en kun je (na)praten over jouw cursus(sen). Daarnaast kun je je eenvoudig aanmelden voor nieuwe cursussen.

Error: Graag een correct email adres invullen.

Error: Neem ajb contact op met support@cide.nl.