Stephane Browet

Stephane Browet studeerde in 1995 af als tandarts. Na zijn afstuderen volgde hij er een 2-jarige post-graduate opleiding esthetische tandheelkunde. 
Sinds die tijd is Stephane een veel gevraagd internationaal spreker en cursusleider. 

  • "Cursus geven in het CIDE voelt aan als thuis komen. De combinatie van de professionele aanpak met de gastvrijheid zorgen elke keer opnieuw voor een uitzonderlijke menselijke beleving."- Stephane

Stephane Browet is werkzaam als algemeen practicus in twee groepspraktijken in België. Hij studeerde in 1995 af als tandarts aan de Vrije Universteit Brussel. Na zijn afstuderen volgde hij er een 2-jarige post graduate opleiding Esthetische tandheelkunde.

Vrijwel meteen na het beëindigen van die opleiding kreeg Stephane de smaak van het doceren te pakken en wat begon als een voorzichtige poging groeide uit to één van zijn grote passies. Vandaag de dag is Stephane zowel nationaal als internationaal een veel gevraagd spreker en cursusleider. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld cofferdam, composiet posterieur, het gebruik van de microscoop in alle takken van de tandheelkunde, prothetische tandheelkunde en practice management.

Na 5 jaar intensief gebruik van een loupebril werd de stap gezet naar het inzetten van de operatiemicroscoop voor al zijn tandheelkundige behandelingen. Samenlopend daarmee is Stephane sinds 2003 lid van de Academy of Microscope Enhanced Dentistry (AMED). Sinds 2011 is hij ook lid geworden van de European Society of Microscope Dentistry ESMD.

Stephane's aankomende cursussen

Stephane's gegeven cursussen

0
mijn cide

Inloggen

Vul hieronder je emailadres in om in te loggen in Mijn Cide. Hier vind je exclusief cursusmateriaal en kun je (na)praten over jouw cursus(sen). Daarnaast kun je je eenvoudig aanmelden voor nieuwe cursussen.

Error: Graag een correct email adres invullen.

Error: Neem ajb contact op met support@cide.nl.