PROFIEL

Na ruim 20 jaar intensief post academisch onderwijs tandheelkunde (PAOT) te hebben verzorgd op wisselende locaties buiten de universiteit hebben wij uiteindelijk gekozen om een eigen hedendaagse leeromgeving te ontwikkelen voor tandartsen op een vaste plaats.

Het resultaat is een bijzonder tandheelkundig instituut geworden waarin de tandheelkundige praktijk volledig kan worden nagebootst. Het is een ideale werkomgeving voor docenten uit het binnen- en buitenland om hun theoretische kennis en praktische expertise te tonen en met u in de praktijk te oefenen.

Wij hebben er alles aangedaan om 12 optimale individuele werkplekken te creëren voor het geven van innovatieve tandheelkundige cursussen. 


Bekijk een cursusMISSIE

Het Centre for Innovative Dental Education (CIDE) heeft als missie om in een besloten leeromgeving Evidence Based Dentistry te onderwijzen en de daaraan gerelateerde klinische handelingen uit te voeren met state-of-the-art technieken en materialen.

WIE ZIJN WIJ

Wij, Michaël Smulders en Walter van Driel, zijn de oprichters van het CIDE.

Door de jaren heen hebben wij voor ruim 3000 collega’s op zeer educatieve en plezierige wijze trainingen verzorgd. De positieve evaluaties van deze cursussen geven ons een vertrouwd gevoel om aan de hand van uw gewaardeerde inzicht deze unieke tandheelkundige onderwijsinstelling op te richten. 

LOCATIE

Het CIDE is gevestigd op de makkelijk bereikbare Groot Hertoginnelaan 23 in Den Haag.
Het is een mooie laan in een prachtige stadswijk. Zowel het Centrum als Scheveningen zijn vanuit deze locatie met een aantrekkelijke wandeling te bereiken.

Deze CIDE website speelt een belangrijke rol. U treft hier altijd het actuele cursusaanbod aan en de inschrijvingen voor alle cursussen vinden hier plaats. Bovendien kunt u op een beschermde pagina (cursisten area) met uw cursusgroep en de docent(en) na de cursus altijd napraten, discussiëren en vragen stellen aan de docent(en). 

x
x